Sightseeing i Rogaland

fortelle dere om igår altså! Vel, det hele begynte med at jeg skulle ta bussen fra Sandnes til Stavanger, en vanligvis 40-minutters lang busstur. Hadde vært ute med noen venninner litt før, og var derfor ganske nærme Kvadrat, som er et stort kjøpesenter i Sandnes. Så jeg gikk bort dit jeg, tenkte jo at det sannsynligvis kom og gikk busser oftere der enn andre steder.

Da jeg kom bort til Kvadrat, leste jeg av rutene på det første busskuret jeg kom til. Stavanger var nevnt i 3 av rutene, så jeg satte meg ned for å vente på den første bussen. 15 minutter senere gikk jeg frossen inn på bussen, men da jeg skulle betale, fikk jeg beskjed om at denne bussen ikke gikk til Stavanger, og at jeg måtte over på andre siden av veien om det var til Stavanger jeg hadde tenkt meg. Syntes det var litt rart at det hadde stått Stavanger på ruten til bussen, men jeg forlot bussen da. Jeg gikk ut i kulden igjen, over veien, bort til busskuret og leste av rutene der. Den første bussen som gikk til bla. Stavanger, kom om et kvarter. Det kvarteret føltes som en time, jeg var stiv som en pinne da jeg endelig kom inn på bussen. "Stavanger", sa jeg, og ga han de 16 kronene han ville ha.

Jeg var bare glad til da jeg endelig kom meg inn på bussen, men om litt kom bekymringene - bussen kjørte ikke den vanlige veien til Stavanger. I vente hadde jeg en busstur som skulle vare i en og en halv time, yay me! Ble utrolig oppgitt da det hadde gått en halvtime, og det første "lite strøm-signalet" pep på mobilen min. Jeg skulle liksom bli henta ved bussplassen når jeg kom frem eln, så jeg trengte mobilen min for å kunne ringe å gi beskjed om at jeg var framme. Innen 45 minutter var gått, ante jeg ikke hvor jeg var. Prøvde å se på veiskiltene, men de sa meg ingen ting. Hadde jo ingen ting å gjøre heller da, mobilen min var ikke brukelig, jeg trengte jo den siste strømmen som var igjen.

Da jeg nesten var framme, ringte jeg opp til pappa for at han skulle hente meg ved bussholdeplassen. Fikk ikke sagt langt mer enn et "hei", før mobilen min gikk tom for strøm. Så da jeg ankom bussholdeplassen, ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Mobilen min var tom for strøm, og jeg skulle faktisk til frisøren om en halvtime. Jeg gikk inn i en kiosk, kjøpte en fox og spurte om jeg kunne få låne en telefon. Det fikk jeg ikke. Fant en sånn telefonkiosk ellernoe på togstasjonen, men de var ubrukelige. Følte meg veldig lost der. I tillegg var det jo helt utrolig kaldt!

Jeg fant ut at jeg måtte(!!!) finne en telefonkiosk som virket. Jeg vandret litt rundt i gatene og gikk innom et kjøpesenter for å se om de hadde noe der. Nei. Da jeg gikk ut igjen, møtte jeg helt tilfeldig pappa som gikk rundt og lette etter meg. DET kaller jeg flaks i uflaks.

Til slutt fikk jeg jo klippet meg og greier, ble faktisk fornøyd! Kunne vært litt annerledes, men jeg likte det.. ikke store endringen egentlig. Tok 10 cm av lengden og klippet det litt opp. Håret mitt ble rett og slett litt lettere å bære på. Ganske herlig.


Ikke le, hehhehe. Men joda, dette bildet er gammelt, men det viser sånn halvveis hvordan håret mitt var før - slitte tupper og ujevn vekst.

'
Håret er mye, mye jevnere nå, og henger også myeeeee finere! Det ser dere sikkert, he-he. Luggen er festet bak. Håret er 10 cm kortere.


Og slik ser luggen ut nå.. mye bedre, heheheh. Iallefall i virkeligheten.

- Gjort den samme tabben som meg når det kommer til bussturer?

- Synes om håret?

 
7 kommentarer

Nora- Legg meg til som venn!

31.jan.2011 kl.15:25

kjempefint!: D
kjempepent ! :)
Kjempefint! Tusen takk for hyggelig kommentar!

Hanna Kristin

31.jan.2011 kl.15:51

kjempe pent ...!

uffdaa... hørtes ikke så gøøy ut å stå ute og fryse.. men bra att bussen kom da :-)

fine bilder <3

ha en flott daag penaa <3 :*
Takk for hyggelig kommentar! Jeg kommenterer når spørsmålene har fått svar:-) Hehe

KOMMENTERER ALLTID TILBAKE

31.jan.2011 kl.17:13

Oi, flaks at du møtte faren din! Fint hår :)
flaks at du møtte pappaen din daa :-)

kjempe fine bilder penaa <3

ha en nydelig daag :*

Skriv en ny kommentar

£lene

£lene

13, Sandnes

Jeg blogger om det som faller meg inn, prøver å unngå "i-dag-spiste-jeg-" innlegg, og prøver å gi deg som leser noe du har lyst til å lese! (:

Kategorier

Arkiv

hits